FTC: magyar válogatott támadót igazolnának – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.17. 11:45
A Kisalföld értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros nem másra vetette ki a hálóját, mint Priskin Tamásra, a szlovák élvonalbeli Slovan Bratislava magyar válogatott támadójára. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a kapcsolatfelvétel már megtörtént a klubok között.

A Kisalföld szerdai számában cikkez a fővárosi zöld-fehérek tervéről. Mint a lap fogalmaz: „Úgy tudjuk, Priskin iránt nagyon élénken érdeklődik a Ferencváros.”

A 30 esztendős, hatvanszoros magyar válogatott csatárt megkérdezték ezzel kapcsolatban, ám Priskint egyelőre nem kereste meg az FTC.

„Én nem hallottam erről, semmi konkrétumot nem tudok ezzel kapcsolatban mondani – árulta el a Kisalföldnek a támadó. – Egy évig köt még szerződés a szlovák csapatomhoz, s most ennek megfelelően mindent a Slovan Bratislava sikeréért kell megtennem.”

De vajon szívesen játszana-e a Ferencvárosban Priskin Tamás?

„A zöld-fehér klub Magyarország legnépszerűbb csapata, nyilván ha arról lenne szó, megtiszteltetés lenne, szívesen is szerepelnék az FTC-ben. De ahogy említettem, nincs tudomásom konkrétumokról.”

Az NSO szlovák forrásból úgy értesült, hogy megtörtént a kapcsolatfelvétel a klubok között, és már zajlik is az egyeztetés a lehetséges átigazolásról.

A 30 esztendős válogatott támadó 2015 nyarán igazolt a Slovan Bratislavához, melynek színeiben a szlovák bajnokságban 50 meccsen 22 gólt szerzett és 6 gólpasszt osztott ki, minden sorozatot egybevéve pedig 61 mérkőzésen 28-szor volt eredményes a pozsonyiaknál. Korábban megfordult többek között a Győri ETO-ban, Angliában, Izraelben és Oroszországban is.

A hírrel kapcsolatban megkerestük az FTC-t, ahonnan azt a választ kaptuk, az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal sem szeretnének máshol megjelent, igazolásokkal kapcsolatos hírekre reagálni idő előtt, az egyetlen hiteles hírforrás a klub hivatalos honlapja.

A Kisalföld szerdai számában cikkez Priskin Tamásról és a Ferencvárosról (Fotó: origo.hu)
A Kisalföld szerdai számában cikkez Priskin Tamásról és a Ferencvárosról (Fotó: origo.hu)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik