FTC: Lovrencsics után Fiola lehet a következő érkező

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.28. 17:16
null
Fiola az Eb-n az osztrákok elleni mérkőzésen kapott lehetőséget – és sérült meg (Fotó: Hegedüs Gábor)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapata Fiola Attilával, a Puskás Akadémia FC 16-szoros válogatott védőjével erősíthet a nyári átigazolási szezonban.

Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója kedden elismerte, hogy Lovrencsics Gergővel már előszerződést kötött a magyar rekordbajnok, és rajta kívül még egy, az Európa-bajnokságot megjárt magyar válogatott futballista szóba került a zöld-fehéreknél.

„Erősítések? Már velünk edz Djuricin és Hüsing, velük mindenképpen erősödünk, és nem titok az sem, hogy előszerződésünk van Lovrencsics Gergővel, ha valami közbe nem jön, a jövő héttől ő is velünk készül. Rajta kívül van még egy magyar játékos, aki kint volt az Európa-bajnokságon és szóba került nálunk, de az ő nevét nem árulom el” – mondta a Trend FM Sportérték című műsorában Orosz.

Úgy tudjuk, ez az Eb-szereplő Fiola Attila, aki sérülése miatt csak a magyar válogatott első, Ausztria elleni csoportmérkőzésén szerepelt a kontinensviadalon. A válogatott első számú jobbhátvédje a kiesett Puskás Akadémiától minden bizonnyal távozik, és erre utal az is, hogy a felcsútiak kedden kétéves szerződést kötöttek a Videotontól érkező, azonos poszton játszó Heffler Tiborral.

Fiola neve – Lovrencsiccsel együtt – már áprilisban felvetődött a Ferencvárossal kapcsolatban. A PAFC szakmai igazgatója, Bognár György május közepén úgy fogalmazott, ha megfelelő ajánlat érkezik, a PAFC nem áll Fiola útjába.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Marco Djuricin
(osztrák, Red Bull Salzburg – Ausztria, legutóbb kölcsönben Brentford – Anglia), Oliver Hüsing (német, Werder Bremen – Németország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Csilus Ádám (Soroksár), Csilus Tamás (Kisvárda, ?), Haris Attila (Soroksár), Kunsági Roland (Soroksár), Valencsik Dávid (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Drilon Cenaj (bosnyák-albán, legutóbb Chievo – Olaszország), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Huszti Szabolcs (Eintracht Frankfurt – Németország), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország), Stieber Zoltán (Hamburg, a tavasszal kölcsönben Nürnberg – Németország), Szalai Ádám (Hoffenheim, a tavasszal kölcsönben Hannover 96 – Németország), Rafael van der Vaart (holland, Real Betis – Spanyolország)
Távozók: Hodgyai László (lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók: Silye Erik (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Vladan Csukics (szerb, lejár a szerződése, visszavonul), Roland Lamah (belga, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Crvena zvezda – Szerbia, Egyesült Államok, Katar, Kína), Nagy Ádám (érdeklődnek iránta: Chelsea, Liverpool, Leicester City – Anglia; Freiburg, Hamburg – Németország; Bologna – Olaszország; Benfica, Braga – Portugália, Trabzonspor – Törökország; Marseille – Franciaország; Rapid Wien – Ausztria)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik