FTC: Leonardo tragédiája, véget érhet a brazil karrierje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.13. 15:57
null
A vasárnapi volt az utolsó csapás Leonardo számára? (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Korábban már volt két súlyos sérülése, vasárnap szárkapocscsont-törést szenvedett az ETO elleni idegenbeli bajnokin (1–0) Leonardo, a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC támadója. A brazil futballista attól tart, hogy az újabb sérülés véget vethet karrierjének.

„Szomorú nap volt ez, az egyik legrosszabb karrierem során. Csak azért, mert néhányan nem tudják elviselni a pályán a tehetséges játékosokat, Egy ilyem ember miatt véget érhet a karrierem" – olvasható Leonardo Facebook-bejegyzésében.

Mint ismert, Leonardónak Marek Strestík csúszott oda, ami miatt a brazil támadó szárkapocscsont-törést szenvedett. Az ETO légiósa a mérkőzés után elnézést kért szabálytalanságáért. A vasárnapi bajnokin egy másik Fradi-játékos is megsérült: Philipp Bönig agyrázkódást szenvedett.

Ricardo Moniz, az FTC vezetőedzője az ETO elleni bajnoki után kifakadt: „Ez egy tragédia Leónak, jól ment neki, a liga egyik legjobbja volt, de sajnos a kreatív játékosok védtelenek. Azt hiszem, az ilyen játékosokat edzőjük tanítják az ilyen tettekre" – nyilatkozta nu.nl-nek Moniz.

Moniz dühe a sajtótájékoztatón

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik