FTC: Leonardo kritizálja Moniz elküldését, közölte, nem fizet a klub

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.02. 09:32
null
Leonardo kritikájának alighanem lesz még következménye (Fotó: Korponai Tamás)
Leonardo Santiago, a Ferencváros brazil légiósa Instagram-profilján kritizálta a vezetőség vasárnapi döntését, amellyel menesztette a kispadról Ricardo Moniz vezetőedzőt.

„Nagy csalódást okozott a hír, hogy ki akarják rúgni az edzőnket, aki véleményem szerint megtette, ami megtehető, és rengeteg energiát fektetett munkájába és a klubba. Még nagyobb a csalódottságom, mivel a klub nem fizeti ki rendesen a béreket. Szeretném megbeszélni a kialakult helyzetet, hogy mindannyiunk számára pozitív megoldást találjunk. Üdvözlettel, Leonardo.”

Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál a múlt héten a Digi Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta, a Ferencváros senkinek nem tartozik fizetéssel. A sportvezető ekkor arról is beszélt, hogy bár a Ferencváros teljesítménye nem jó, de „nem tart ott” a helyzet, hogy felvetődjön Moniz menesztése.

A támadó aztán portugálul is üzent.

„Nagyon szomorúan ébredtem, mert megtudtam, hogy a klub elküldte az edzőt, bár megértem, hogy egy futballcsapatnak eredményeket kell felmutatnia. Meg kell érteniük, ahhoz, hogy bajnokok legyünk, tiszteletben kell tartani a játékosokat. Amikor megérkeztem Magyarországra, rengeteg dolgot ígértek, de most azt látom, vannak, akik nem akarják, hogy a legjobb legyen a Ferencváros… Sosem tapasztaltam még pályafutásom során, hogy egy klub ne fizesse ki a játékosait. Nagyon fájdalmas dolog ez, az eddigi három nagycsapatomnál ilyet még nem éltem át. Nagycsapatot akarnak építeni, anélkül, hogy felelősséget vállalnának a játékosok iránt… Előretekintek, szép napot.”

 

Leonardo kifakadása Instagram-profilján (Az eredeti: http://instagram.com/leolilsant)
Leonardo kifakadása Instagram-profilján (Az eredeti: http://instagram.com/leolilsant)

És a kritika portugálul (Az eredeti: http://instagram.com/leolilsant)
És a kritika portugálul (Az eredeti: http://instagram.com/leolilsant)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik