FTC: Lengyelül nyugtattam meg a feleségemet – Lovrencsics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.01. 10:35
null
Lovrencsics Gergő a szerdai meccs minden pillanatára emlékszik (Fotó: Szabó Miklós)
Mindenre emlékszik, ami vele történt a Magyar Kupa-döntőn Lovrencsics Gergő, a Ferencváros játékosa, akit kórházba kellett szállítani, miután egy ütközést követően elvesztette az eszméletét. Erről a klub honlapján beszélt.

 

„Köszönöm, jól vagyok, tiszta a tudatom, és bár kívülről talán úgy tűnt, végül az orrom sem tört el. A CT sem mutatott ki semmit – idézte Lovrencsics Gergőt a fradi.hu. – Az orvosok szerint azonban holnap estig bent kéne maradnom, vár rám még pár vizsgálat, de én már ma nagyon mennék haza."

„Emlékszem a mérkőzés előtti órákra is, de magára a szituációra is. Arra is, ahogy visznek le a pályáról – mondta a játékos, aki, amint tehette, a feleségével is beszélt, hogy megnyugtassa. – Szegény, ő is nagyon megijedt. Amint tudtam, azonnal beszéltem vele. Hogy mennyire magamnál voltam, az is mutatja, hogy lengyelül nyugtattam meg. Tényleg sokkal-sokkal jobban vagyok, győztünk, remélem, nemsokára ünnepelhetünk, nemsokára otthon lehetek a családommal."

A futballistáért – akinek a napokban született gyermeke – a rendkívül ijesztő eset után a pályán lévők és a televíziót nézők is szurkoltak, főleg, miután az orvosok defibrillátort rendeltek a pályára, miközben a játékost vizsgálták.

„Szeretném megköszönni mindenkinek az aggódást. A fradistáknak és szó szerint mindenkinek, mert kaptam féltő hívást Haladás-, Újpest-, Vasas-szurkolóktól egyaránt" – mondta a Murka Benedekkel történt ütközés után az eszméletét elvesztő szélső.

„Éjjel visszanéztem az egészet, valóban ijesztő volt. Láttam Remilit, Korcsmárt is sírni, meghatott az egész, ahogy a társaim is viselkedtek, ahogy nekem ajánlották a győzelmet. Jólesett, jólesik, tényleg köszönöm – mondta Lovrencsics. – Beni írt nekem, és szeretném, ha mindenki tudná, nem haragszom rá, nagyon maga alatt volt, de nem tehet róla."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik