FTC: külföldön újabb hírek jelentek meg a kiszemeltekről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.22. 10:16
null
Ausztriában Moutari lehetséges távozásáról írnak (Fotó: Tumbász Hédi, archív)
A múlt héten a Nemzeti Sport Online írt először arról, hogy kiket figyelt meg a Ferencváros labdarúgócsapata Bulgáriában és Szerbiában. Azóta újabb hírek jelentek meg a lehetséges kiszemeltekről.

 

A Nemzeti Sport Online adta hírül múlt szerdán, hogy a Ferencváros képviselői a Crvena zvezda ghánai belső védőjét, Abraham Frimpongot nézték meg a Vojvodina elleni bajnokin. Az NSO-ra hivatkozva azóta számos szerb honlap is beszámolt a hírről.

A szerb lapok után a ghánai ghanasoccernet.com is Frimpong lehetséges ferencvárosi szerződéséről írt, és megemlítette, hogy a Fradi ötszázezer eurót fizethet a 25 éves védőért, ha szerződtetné. Frimpong nem számít alapembernek a belgrádiaknál, 11 bajnokin kapott szerepet ebben az idényben.

Legfrissebb értesüléseink szerint azonban az FTC szakembereit nem győzte meg a futballista teljesítménye, így már nem szerepel a kiszemeltek között.

Bulgáriában a múlt héten a Levszki–CSZKA (2–3) rangadón tűnt fel Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. Mint megírtuk, az egyik lehetséges kiszemeltje a vendégek 24 éves brazil balhátvédje, Geferson volt, míg a topsport.bg kedd reggeli híre, illetve a sportal.bg szerint a Levszkiből a szintén bal oldali védő, IvanGoranov is jelölt lehet a Ferencvárosnál. A honlap szerint a Fradi a nyáron várhatóan távozó Marcos (Marquinhos)Pedroso helyett szemelte ki a 25 éves játékost, aki 27 bajnokin egy gólt szerzett ebben az idényben, tavaly nyáron a Lokomotiv Plovdivtól szerződtette a Levszki.

Más kérdés, hogy értesüléseink szerint Bulgáriából továbbra is csak a fent említett Geferson van képben a Fradinál.

Szintén a Ferencvárossal kapcsolatos hír, hogy a Krone Zeitung keddi számában azt írja, az osztrák élvonalban hetedik helyen szerénykedő Austria Wien Amadou Moutarival erősítene. Nyilasi Tibor volt klubja állítólag 700 ezer eurót fizetne a Fradi nigeri szélsőjéért. A bécsi szerződés lehetőségét erősítheti, hogy Moutari menedzsmentje az ausztriai székhelyű Hagmayr Sportmanagement, melynek számos ügyfele futballozik az Austria Wiennél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik