FTC: kórházba került a csatár, kérdéses, mikor játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.23. 14:26
null
Lovrencsics Balázs az előző szezonban a Vasas ellen szerezte első NB I-es gólját (Fotó: MTI, archív)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint továbbra is kérdéses, mikor léphet újra pályára a Ferencváros labdarúgócsapatában Lovrencsics Balázs, aki vissza-visszatérő térdproblémákkal bajlódik. A héten egy kisebb orvosi beavatkozásra is szüksége volt.

 

A Ferencváros 26 éves csatára, Lovrencsics Balázs már az előző szezonban is küzdött sérüléssel, aztán a nyári felkészülést nem is tudta időben elkezdeni a térdproblémái miatt. Később bekapcsolódott a munkába, de ismét fájdalmat érkezett, ami után injekciós kezeléseket kapott, majd úgy döntöttek az orvosok, hogy egy kisebb, műtéti beavatkozásra is szükség van. A héten ezért kórházba vonult, és úgy tudjuk, már túl is van a beavatkozáson.

Ebben a szezonban még nem játszott, legutóbb az előző idény 31. fordulójában, a Honvéd ellen lépett pályára az NB I-ben. Egyelőre nem is lehet megmondani, mikor számíthat rá a Szerhij Rebrov vezette új szakmai stáb, legjobb esetben is néhány hetet még biztosan ki kell hagynia, de azért sem lehet biztosat tudni, mert az FTC a sérülésekkel kapcsolatos információkat nem kommentálja.

Lovrencsics Balázs az előző szezonban mutatkozott be az NB I-ben a Ferencváros játékosaként, 15 bajnokin kapott lehetőséget, többnyire csereként, egy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik