FTC: a héten véget ér a vakáció; Moutari még távol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.06. 17:16
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vasárnap, június 11-én kezdi meg a felkészülést az előttünk álló szezonra – írja a klub hivatalos honlapja. Az első edzést tesztek és vizsgálatok előzik meg.

Amadou Moutari kivételével a teljes keret ott lesz vasárnap: a nigeri válogatott középpályás a Szváziföld elleni ANK-selejtezőn vesz részt. Mint beszámoltunk róla, Bernd Storck szövetségi kapitány és Thomas Doll megegyezése alapján a közelmúltban a zöld-fehérekhez szerződő Priskin Tamás kihagyja a nemzeti csapat júniusi mérkőzéseit.Amadou Moutari kivételével a teljes keret ott lesz vasárnap: a nigeri válogatott középpályás a Szváziföld elleni ANK-selejtezőn vesz részt. Mint beszámoltunk róla, Bernd Storck szövetségi kapitány és Thomas Doll megegyezése alapján a közelmúltban a zöld-fehérekhez szerződő Priskin Tamás kihagyja a nemzeti csapat júniusi mérkőzéseit.

A játékosokra egy laborvizsgálat, és egy mozgásszervi vizsgálat vár, amely különböző speciális elemeket is tartalmaz. A leggyakrabban előforduló sérülésre való hajlamosításokat próbáljuk kikerülni, illetve sor fog kerülni kardiológiai vizsgálatra, valamint kontrollra is, akinek szüksége van rá. A technikai stábbal egyeztetünk majd, hogy az edzés további része hogy fog alakulni" – mondta a fradi.hu-nak Pánics Gergely, a Ferencvárosi Torna Club csapatorvosa.

Az Európa-liga első és második selejtezőkörének sorsolását június 19-én, hétfőn tartják, az első selejtezőkör találkozóira június 29-én, csütörtökön és július 6-án kerül sor, ugyancsak csütörtökön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik