FTC: Jovanovic távozik, elköszönt a szurkolóktól

Vágólapra másolva!
2014.06.02. 21:22
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros csapatának bosnyák-szerb játékosa, Aleksandar Jovanovic Facebook-oldalán búcsúzott el a klubtól, és szurkolóitól.

 

„Köszönöm nektek ezt a három felejthetetlen évet. Büszke vagyok, hogy része lehettem a legnagyobb magyar csapat történelmének. Nagyon örülök a dobogós helyezésnek és az Európába jutásnak. A csapatnak sok hazai és nemzetközi sikert kívánok. A Fradinak mindig különleges helye lesz a szívemben, mindig egy leszek közületek. A távozás életem egyik legnehezebb döntése volt, de meg kellett történnie. Szeretlek és nagyon szurkolok nektek! HAJRÁ FRADI!” – írta Jovanovic.

Mint már korábban jeleztük, a több poszton is bevethető játékost a Debrecen szeretné szerződtetni, és információink szerint a játékos egyre közelebb van a hajdúsági együtteshez, rajta kívül Józsi György és Ulysse Diallo is távozóban van a klubtól.

Aleksandar Jovanovic a második olyan labdarúgója a Ferencvárosnak a holland Julian Jenner után, aki a szezon végén a közösségi médián keresztül búcsúzott el az FTC-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik