FTC: Jenner elköszönt, mennie kellett a klubtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.01. 21:49
Saját nyilvános Instagram-profilján köszönt el a Ferencváros labdarúgócsapatának szurkolóitól Julian Jenner, a zöld-fehérek holland légiósa.

„Nagyon szeretek játszani ebben a csapatban, klubban, nem az én döntésem volt, hogy jövőre már nem játszom a Fradi színeiben. Mielőtt bárki azt hinné, hogy akármilyen szerződésre nemet mondtam volna, fontos tudni, hogy nem volt választási lehetőségem. Az edző és az igazgatóság nem velem képzeli el a lehetséges jövőbeli, bajnoki csapatot. Sajnálom az egészet, mert az első pillanattól kezdve úgy érzem magam, mintha otthon, nem pedig külföldön, egy számomra teljesen ismeretlen helyen játszottam, éltem volna. Rengeteg szép győzelem van mögöttünk (főleg az Újpest elleniek), soha nem fogom elfelejteni a meccsek hangulatát, amit a rengeteg szurkolónak köszönhetünk, páratlan volt” – köszönt el Jenner a drukkerektől.köszönt el Jenner a drukkerektől.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Batik Bence (MTK – kölcsönből vissza?), Tomislav Havojic (horvát, NK Istra 1961 Pula – Horvátország), Orosz Márk (Lombard Pápa – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Julian Jenner (holland, ?), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, DVSC?), Laczkó Zsolt (?), Mark Otten (holland, ?), Jack Tuijp (holland ?), Arsenio Valpoort (holland, ?)
Kiszemeltek: Bosnjak Predrag (Haladás), Futács Márkó (Leicester City – Anglia, legutóbb Diósgyőri VTK), Tarmo Kink (észt, Kaposvár), Radó András (Haladás), Rafe Wolfe (jamaicai, Győri ETO)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik