FTC: Paintsil iránt Belgiumból érdeklődnek – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.10. 13:18
A Ferencváros ghánai válogatott játékosa, Joseph Paintsil iránt a belga Genk érdeklődik – értesült a belga Het Laatste Nieuws.

A belga HLN egyik munkatársa érdeklődött ma a Nemzeti Sport Online-nál a Ferencváros ghánai válogatott légiósa, Joseph Paintsil iránt, ugyanis értesüléseik szerint szerződtetné őt a helyi élvonalban 12. helyen álló Genk, amelynél már a nyáron is képbe került a támadó középpályás, de akkor nem született egyezség az ügyében.

Az érdeklődésre elmondtuk, hogy a Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál éppen hétfőn nyilatkozott arról, hogy az NB I listavezetője érvényesíti a ghánai futballista kölcsönszerződésében szereplő opciót és a 12 bajnokin hat gólt és négy gólpasszt jegyző futballista marad az Üllői úton.

Csak éppen arról nem adott tájékoztatást a klub, későbbi megkeresésünkre sem, hogy az opció érvényesítése mit jelent pontosan, kivásárolják-e a 19 éves játékost a Team Youthnál szóló szerződéséből, akár már a télen, hiszen a Fradinál nyáron lejár a kölcsönszerződése.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Roman Bezjak (szlovén, SV Darmstadt 98 – Németország)
Távozók: Bognár István (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Csernik Kornél (Soroksár, kölcsönbe), Kundrák Norbert (Soroksár, kölcsönbe), Jospeh Paintsil (érdeklődnek iránta: Genk – Belgium), Rui Pedro (portugál), Janek Sternberg (német)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik