FTC: íme, Csukics győztes gólja a kupában – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.15. 07:46
Mint megírtuk, a Ferencváros labdarúgócsapata Vladan Csukics góljával 1–0-ra legyőzte az NB III-as BKV Előrét a Magyar Kupában, ezzel bekerült a legjobb 64 közé. Nézze meg a zöld-fehérek továbbjutást érő találatát!

(Forrás: fradi.hu, FradiMédia)



„Amikor idejöttem és megnéztem az első edzőmérkőzést, akkor láttam ilyennek a csapatot. Ez a teljesítmény nagyon kevés. Ez a meccs jó lehetőség lehetett volna arra, hogy néhány labdarúgónk önbizalmat szerezzen, a sérülésből visszatérők játékba lendüljenek. A játékunk azonban ezúttal sem volt igazi. Nem könnyű tíz emberrel védekező, kontratámadásra váró ellenféllel, de nem kérdés: ennél sokkal jobban kellett volna futballoznunk!” – értékelt a találkozó után Thomas Doll.Forrás: fradi.hu, FradiMédia)


„Amikor idejöttem és megnéztem az első edzőmérkőzést, akkor láttam ilyennek a csapatot. Ez a teljesítmény nagyon kevés. Ez a meccs jó lehetőség lehetett volna arra, hogy néhány labdarúgónk önbizalmat szerezzen, a sérülésből visszatérők játékba lendüljenek. A játékunk azonban ezúttal sem volt igazi. Nem könnyű tíz emberrel védekező, kontratámadásra váró ellenféllel, de nem kérdés: ennél sokkal jobban kellett volna futballoznunk!” – értékelt a találkozó után Thomas Doll.


MAGYAR KUPA
A 64 KÖZÉ JUTÁSÉRT

BKV ELŐRE (NB III)–FERENCVÁROS 0–1 (0–1)
Sport utca, 600 néző. Vezette: Radványi Ádám (Aradi József, Mohos Milán)
BKV ELŐRE: Kara – Kálmán Zs., Miklósvári, Girán, Sebők I. – Csepregi (Szedlacsek, 80.), Csikortás (Erős R., a szünetben), Csanálosi, Marczinka, Németh Á. (Száraz, a szünetben) – Solymos. Vezetőedző: Batári Csaba
FERENCVÁROS: Jova – Dilaver, Hüsing (Nalepa, a szünetben), Csukics, Ramírez (Kárász, 73.) – Gyömbér – Varga R., Csernik, Radó – Busai (Hajnal, 59.), Djuricin. Vezetőedző: Thomas Doll
Gólszerző: Csukics a 30. percben
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik