FTC: hiába a Lech érdeklődése – Böde hajlik a hosszabbításra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.16. 11:25
null
Böde szerződése a nyáron lejár, de ha a felek megállapodnak, továbbra is zöld-fehérben lőhet gólokat a csatár <br />(Fotó: Veres Viktor)
Beszámoltunk róla, hogy lengyel sajtóértesülések szerint Böde Dánielt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros csatárát szerződtetné a Lech Poznan, ám a Nemzeti Sport Online információja szerint a zöld-fehérek már tárgyalnak az új szerződésről a támadóval, aki hajlik a hosszabbításra.

Böde megállapodása 2016 nyarán jár le a Ferencvárossal, így ha nem hosszabbítanának a felek, már csak a téli átigazolási időszakban tudná értékesíteni játékosát a Fradi, különben ingyen elveszíthetné a csatárt, aki a télen szabadon tárgyalhatna a kérőkkel.

Lengyel sajtóértesülések szerint a Kádár Tamást, Lovrencsics Gergőt és Holman Dávidot is foglalkoztató Lech Poznan ismét érdeklődik a támadó iránt. A Nemzeti Sport Online azonban úgy értesült, az FTC és Böde már tárgyal egymással az új megállapodásról. A 29. életévét októberben betöltő csatár ugyanis nem feltétlenül gondolkodik külföldi folytatásban karrierjének ezen szakaszában.

Böde nagyszerűen kezdte a szezont, nyolc mérkőzésen tíz gólt szerzett az NB I-ben, így nem csoda, hogy felkeltette egy külföldi klub figyelmét. Lengyelországban jó tapasztalatokat szerezhettek az előző hónapokban a magyar támadókról, hiszen Nikolics Nemanja termeli a gólokat a Legia Warszawa színeiben az Ekstraklasában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik