FTC: három csapat is vinné a technikás középpályást?

Vágólapra másolva!
2017.12.07. 07:30
Noha nem tartozik a szélvészgyors labdarúgók közé, mégis nagy jövőt jósoltak a szakemberek Bognár Istvánnak, ám mára a 26 éves középpályás karrierje megtorpant.

Bognárt tavaly télen Diósgyőrből szerződtette a Ferencváros, s eddig csupán hétszer szerepelt az FTC-ben, de ennél több lehetőség aligha jut már neki, mert Thomas Doll vezetőedző hetekkel ezelőtt az U19-es csapathoz irányította.

Ettől függetlenül Bognár István a kapós játékosok közé tartozik. A nyár végén a Vasas is bejelentkezett érte, s bár a Ferencváros hajlott az üzletre, mégsem jött létre egyezség a felek között. Úgy tudni, az angyalföldiek nem adták fel, a téli átigazolási időszakban is megpróbálják megszerezni a játékost, de a DVSC és a Mezőkövesd is szívesen látná.

A Ferencváros egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyben, és Bognár is szerződést szegne, ha beszélne.

A Ferencváros keretével kapcsolatos hír még, hogy ismét előtérbe került a 19-szeres szlovén válogatott, Roman Bezjak szerződtetése. A csatár jelenleg a német másodosztályban szereplő Darmstadt játékosa, az ősszel eddig két bajnokin és egy Német-kupa-mérkőzésen lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik