FTC: Hajnal Tamás új szerepkört kapott a klubnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.20. 13:20
A Ferencváros a hivatalos honlapján közölte, hogy a már visszavonult Hajnal Tamás új feladatkörben kezdi meg a munkát. A korábbi középpályás a klub játékospolitikájának fejlesztésében kap szerepet.

„A feladatom, hogy eredményes játékospolitikát alakítsunk ki a csapatnál. Nehéz elsőre leírni a feladatkört, hiszen temérdek összetevője lesz, de a lényeg, hogy a különböző szakmai csoportok munkáját segítem” – idézi a klub honlapja az új teendőivel kapcsolatban megszólaló Hajnal Tamást.„A feladatom, hogy eredményes játékospolitikát alakítsunk ki a csapatnál. Nehéz elsőre leírni a feladatkört, hiszen temérdek összetevője lesz, de a lényeg, hogy a különböző szakmai csoportok munkáját segítem” – idézi a klub honlapja az új teendőivel kapcsolatban megszólaló Hajnal Tamást.

„A legfontosabb cél, hogy a klubnak jó játékosokat találjunk, ennek a megszervezése összetett feladat. E munka elvégzése nagyrészt rám hárul.”

„Most már nem a pályán, hanem azon kívül szeretném segíteni a klubot, hogy fejlődni tudjon és sikeres legyen a jövőben. A legfontosabb célkitűzés, hogy ehhez aktívan hozzájáruljak, és ne csak az első csapatot, hanem az utánpótlást is fejlesszük, neveljünk ki tehetségeket, akik az első csapatban is pályára lépnek.”

A 37 éves, 59-szeres válogatott Hajnal Tamás a nyáron jelentette be, hogy felhagy a labdarúgással.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik