FTC: Hajnal Tamás aláírta a szerződését - hivatalos

Vágólapra másolva!
2014.12.12. 18:08
A Nemzeti Sport már hetekkel ezelőtt, elsőként jelezte, hogy Hajnal Tamás a Fradi labdarúgócsapatával készül. A fővárosi klub ma hivatalos honlapján jelentette be, hogy megállapodtak a válogatott középpályással.


Hajnal Tamás és Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója megállapodott (Fotó: fradi.hu)
Hajnal Tamás és Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója megállapodott (Fotó: fradi.hu)

„Péntek délután aláírta szerződését a Ferencvárosi Torna Clubhoz Hajnal Tamás, aki 17 év után tér haza nevelőegyesületéhez. Az 59-szeres válogatott játékos az 1996–1997-es szezonban két mérkőzést játszott a Ferencvárosban, majd a Vác, a Schalke, a Sint-Truiden, a Kaiserslautern, a Karlsruhe, a Borussia Dortmund, a Stuttgart, valamint az Ingolstadt csapatainál futballozott” – írja a fradi.hu.

DOLL VITTE HAJNALT A DORTMUNDHOZ
Thomas Doll egyszer már kinézte magának Hajnal Tamást. Amikor a Ferencváros jelenlegi vezetőedzője a Bundesligában szereplő Dortmundot irányította, Doll kérésére leigazolták a magyar irányítót. A következő idényben azonban már nem a német szakember irányította a Borussiát, így Doll még nem dolgozott együtt a Fradi új szerzeményével.

„Hajnal Tamás 2007-ben és 2008-ban elnyerte a Magyar Aranylabda díját, és közel egy évtizeden keresztül a magyar válogatott alapemberének, erősségének mondhatta magát. Thomas Doll – még Németországból – jól ismeri saját nevelésű játékosunk képességeit, de mivel a labdarúgó novemberben egy rövid ideig egyesületünk edzéseit is látogatta, arról is megbizonyosodhatott, hogy remek erőnlétnek örvendhet, így támogatta szerződtetését, amelyre ma sor került" – írja az új szerzemény kapcsán a csapat honlapja.

Hajnal: Csak a Fradiban tudtam elképzelni az itthoni futballt

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Hajnal Tamás (szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Popov Patrik, Haris Attila
Kiszemeltek: Elek Ákos (DVTK)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik