FTC: Ha úgy adódna, elfogadnék egy külföldi ajánlatot – Böde

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.28. 12:30
A Ferencváros támadója, Böde Dániel először szólalt meg azóta, hogy klubjában egy hétre felmentették az edzések látogatása alól, így pedig lemaradt a Vidi elleni rangadóról. A 32 éves játékos a Borsnak úgy nyilatkozott, hogy nem zárkózna el egy külföldi ajánlat elől.

Mint ismert, Böde nem viselte jól, hogy a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen a 61. percben lecserélte őt Szerhij Rebrov vezetőedző, ezt pedig látványosan jelezte is, miközben leült a padra. Az ukrán szakember ezt követően egy hétre felmentette az edzések látogatása alól, a januári felkészülést azonban már a társaival kezdheti meg. Mint ismert, Böde nem viselte jól, hogy a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen a 61. percben lecserélte őt Szerhij Rebrov vezetőedző, ezt pedig látványosan jelezte is, miközben leült a padra. Az ukrán szakember ezt követően egy hétre felmentette az edzések látogatása alól, a januári felkészülést azonban már a társaival kezdheti meg.

Böde most a Borsnak úgy nyilatkozott, hogy ugyan Madocsán képzeli el hosszú távon a jövőjét, nem zárkózna el egy külföldi lehetőségtől sem.

„Madocsán építkeztem, mindig is ott volt az otthonom. Ha úgy adódna, természetesen elfogadnék egy külföldi ajánlatot. Lefociznám, amit le kell, és jönnék haza a családhoz. Ha ez a közeljövőben megvalósulna, akkor megvárnánk az áprilisra kiírt szülést, és hogy Danus kijárja az első osztályt, júliusban pedig jönne utánam a család.”

A cikkből kiderül az is, hogy a támadó karácsonykor végre azt ehetett, amihez kedve volt. Sokáig ugyanis szigorú diétát követett, hogy ezzel is növelje egy kislány fogantatásának esélyét. A terv bevált, a család áprilisra várja Léna születését – a testvérei közül Dániel hatéves, míg Gergő háromesztendős.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik