FTC: a Fradi januárig kitette a keretből Böde Dánielt!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.11. 13:20
null
Böde Dániel nehezményezte, hogy lecserélték (Fotó: Földi Imre)
A Nemzeti Sport információja szerint a labdarúgó NB I-ben éllovas Ferencváros januárig kitette az élvonalbeli csapat keretéből Böde Dánielt.

Mint ismert, a 32 esztendős válogatott csatár nem viselte jól, hogy a legutóbbi, Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen a 61. percben lecserélte őt Szerhij Rebrov vezetőedző.

Úgy tudjuk, az ukrán trénernék lefordították, mit mondott dühében Böde Dániel.

Orosz Pál az Origónak azt mondta, Szerhij Rebrov egy hétre felmentette Bödét az edzések látogatása alól, s a csatár a januári felkészülést a csapattal kezdi meg. Úgy tudjuk, Böde január 8-án csatlakozik a többiekhez, addig a szakmai stábtól kapott egyéni edzésterv alapján készül.

A Ferencváros hivatalos honlapján még nem jelent meg semmi az esettel kapcsolatban.

A madocsai származású futballista 2012-ben a Pakstól szerződött a fővárosi zöld-fehérekhez. Böde a Ferencváros színeiben egy bajnoki címet, három Magyar Kupát, valamint két Ligakupát és két Szuperkupát nyert.

Böde Dániel ebben az idényben összesen 19 tétmeccsen lépett pályára a Fradiban (az előző vezetőedző, Thomas Doll és Rebrov irányítása alatt), ebből kilencszer csereként állt be, ötször pedig lecserélték.

Böde lecserélése:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik