FTC: Gyurcsó és Elek is képben – a szurkolók szerint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.18. 09:07
Szurkolói források szerint Elek Ákos és Gyurcsó Ádám szerződtetése is szóba kerülhet a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnál.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Elek Ákosnak elege lett Kínából, ezért távozna a Csangcsun Jatajtól. A válogatott labdarúgó nem akar nyugat-európai szerződéssel kockáztatni, és reméli, hogy visszatérhet a magyar bajnokságba. Elek Ákosnak elege lett Kínából, ezért távozna a Csangcsun Jatajtól. A válogatott labdarúgó nem akar nyugat-európai szerződéssel kockáztatni, és reméli, hogy visszatérhet a magyar bajnokságba.

A legfőbb esélyes a szerződtetésére két korábbi klubja, a Diósgyőr és a Videoton, ám a ckozep.hu szurkolói forrásokra hivatkozva azt írja, a középpályás már korábban is egyeztetett Orosz Pállal, az FTC vezérigazgatójával, és a beszélgetések most folytatódhatnak.

Beszámoltunk róla, hogy Gyurcsó Ádám – szerződése év végi lejártával – távozik a Videotontól. A szélsőért elsősorban Lengyelországból érdeklődnek, de a skótCeltic is képbe került vele kapcsolatban, ám ha mégsem jönne össze neki a külföldi szerződés, előfordulhat az is, hogy a zöld-fehérek játékosa lesz – legalábbis az említett szurkolói portál információi szerint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik