HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.07.17 10:50 Frissítve: 2017.07.17 11:17

FTC: friss hír a súlyos sérülést szenvedő Hajnal Tamásról

Pánics Gergely, az FTC egészségügyi stábjának vezetője megerősítette Thomas Doll vezetőedző vasárnap esti megnyugtató szavait: a Puskás Akadémia ellen agyrázkódást szenvedő labdarúgó, Hajnal Tamás jobban van, nincs maradandó sérülése. Megszólalt a játékos is, és elmondta: bízik benne, hogy kedden hazatérhet a kórházból.

HIRDETÉS
Az ijesztő ütközés utáni pillanatok (Fotó: Veres Viktor)

 

„Hajnal Tamás szerencsére jobban van, eszméleténél van, nincsenek komolyabb panaszai. A remények szerint holnap elhagyhatja a kórházat, és megkezdheti a visszatéréshez szükséges rehabilitációs munkát” – idézi a fradi.hu Pánics Gergelyt.

Mint beszámoltunk róla, tíz perccel az 1–1-re végződő NB I-es bajnoki befejezése előtt Hajnal egy ütközés után a földre rogyott. Az eszméletét vesztő labdarúgót nyakmerevítővel, hordágyon kellett a pályáról lehozni, majd azonnal az Uzsoki utcai Kórházba szállították.

„Tamás agyrázkódást szenvedett, ezért most két hétig nem sportolhat, de azt követően fokozatos terhelés mellett visszatérhet” – folytatta a csapatorvos, hozzátéve: a nemrégiben hasonló sérülést szenvedő Lovrencsics Gergővel ellentétben Hajnal megúszta orrtörés nélkül.

„A körülményekhez képest egész jól vagyok. Picit fáj a fejem, van egy enyhe szédülés, de összességében egész jól vagyok – idézi a Ferencváros hivatalos honlapja hétfő késő délelőtti interjújában Hajnal Tamást, akitől megkérdezték, mire emlékszik a történtekből. – Magáról a helyzetről szinte semmire. Sajnos ott filmszakadás van, ebbe pedig nagyon ijesztő utólag belegondolni, hogy az embernek kiesnek pillanatok. Az első emlékem az, hogy hordágyon vagyok, és mondtam az orvosnak, hogy vissza akarok menni a pályára. Természetesen erre mondták, hogy szó sem lehet róla, mert elvesztettem az eszméletemet. A vizsgálatok során kiderült, hogy nincsen semmi nagyobb jellegű probléma, megfigyelés céljából kell még bent maradnom.”

Hajnal időközben már visszanézte a történteket: „Láttam, hogy nagy becsapódás történt. Pontosan nem tudom, a jobb halántékom környékén van egy folt, biztos ott ért az ütés.”

S hogy hallotta-e a hordágyon fekve a szurkolók „Hajnal Tomi, Hajnal Tomi!" skandálását?

„Nem voltam teljesen magamnál még akkor, de hallottam. Ezúton szeretném megköszönni a szurkolók biztatását, ez nagyon jó érzés. Akkor még nem voltam teljesen magamnál, inkább a mentőben tértem magamhoz” – mondta a játékos, aki bízik abban, hogy kedden délután valóban hazatérhet.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.04.25 22:09:28

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Eltorzul a valóság, s azok, akik ennek a focinak a kiszolgáltatottjai, végül még azt is elhiszik, ami soha Nem is volt.

2018.04.25 08:04:56

Labdarúgó NB I NAGY ZSOLT

„A szívem egy darabja itt van, így az első hívó szóra jöttem” – mondta a DVTK új edzője.

2018.04.25 08:24:52

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Egyszerű a képlet: ha a hátralévő hat meccsét megnyeri a Fradi, bajnok lesz.

2018.04.24 09:13:06

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

Csak ingyen igazolható játékost szerződtethetett, ellenezte a büntetést, telefonon menesztették.

2018.04.23 23:12:08

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Főnök, a másik trénerrel azért jobban menne…

HIRDETÉS
HIRDETÉS