FTC: Észak-Afrikából Európába menne, a Fradival hozták szóba

Vágólapra másolva!
2016.01.21. 10:30
Két francia nyelvű algériai hírportál is arról számol be, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatához szerződhet az észak-afrikai ország válogatottjának középhátvédje, a szabadon igazolható Hisam Belkarui. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az FTC inkább nyáron szerződtetne belső védőt, ebben az esetben valószínűleg menedzseri beajánlásról lehet szó.

Az algériai L'Expression és a Compétition is arról számol be, hogy a 25 éves, 193 centiméter magas, négyszeres válogatott belső védő Európa felé veszi az irányt, és menedzseri közvetítéssel a Ferencvárosnál köthet ki. Hisam Belkarui a napokban bontott szerződést a tunéziai Club Africainnel, így szabadon igazolhatóvá vált – egy rádióinterjúban elmondta, hogy csábítja a tuniszi Espérance, de ő inkább Európában folytatná a pályafutását. L'Expression és a Compétition is arról számol be, hogy a 25 éves, 193 centiméter magas, négyszeres válogatott belső védő Európa felé veszi az irányt, és menedzseri közvetítéssel a Ferencvárosnál köthet ki. Hisam Belkarui a napokban bontott szerződést a tunéziai Club Africainnel, így szabadon igazolhatóvá vált – egy rádióinterjúban elmondta, hogy csábítja a tuniszi Espérance, de ő inkább Európában folytatná a pályafutását.

Úgy tudjuk, a Ferencvárosnál nem prioritás belső védő szerződtetése – a klub inkább a 2016 nyári átigazolási időszakban nézne körül a piacon –, így valószínűbb, hogy Belkaruit csak beajánlották a Belekben edzőtáborozó zöld-fehérekhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik