H. T. 2020.03.05 09:23 Frissítve: 2020.03.05 09:44

FTC: ellopták a fotós felszerelését, a játékosok gyűjtést szerveztek

Nemrég pórul járt Molnár Ádám, a Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapatának fotósa, akinek fotós felszerelését két héttel ezelőtt lopták el. A játékosok és a szakmai stáb gyorsan a segítségére sietett.

 

Segítő kezet nyújtottak fotósuknak a Ferencváros labdarúgói (Fotó: Török Attila)

 
Ádámot telefonon értük utol, s megtudtuk, hogy teljes felszerelését február 19-én lopták el a Könyves Kálmán körúton a McDonald's és a Mol-benzinkút közelében. A kár nagyjából ötmillió forint…

A zöld-fehérek fotósa munkaeszköz hiányában így nem tudta elvégezni feladatait, kezdetben helyettesítették, majd a Mezőkövesd elleni bajnokin egy kölcsönkapott géppel fotózott, s ez szemet szúrt az FTC játékosainak.

Szerda délelőtt aztán Ádám telefonja csörgött, a klubtól keresték, hogy menjen be egy meetingre fotózni. Később kiderült, azért hívták, mert a Ferencváros futballistái, illetve a szakmai stáb gyűjtést szervezett a megsegítésére.

„Lovrencsics Gergő mondott néhány szót, hogy hallották, mi történt, segíteni szeretnének, ezért gyűjtést szerveztek a csapaton belül. Elmondták, hogy szeretnék, ha továbbra is megfelelő minőségben tudnám elvégezni a munkámat, így összegyűjtöttek egymillió forintot, amiért nagyon hálás vagyok” – mondta az NSO-nak Molnár Ádám.

Az ellopott felszerelésről egyelőre nincs hír, a nyomozás jelenleg is folyamatban van, az ügy a X. kerületi rendőrséghez tartozik.

2020.03.30 21:22:19

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2020.03.29 23:36:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„Amit ezen a mérkőzésen látni lehetett, az felülmúlta minden néző várakozását.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”