FTC: elkészült a program, derbivel zárulhat a jótékonysági torna

Vágólapra másolva!
2017.02.06. 20:21
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros február 12-én jótékonysági labdarúgótornát szervez a veronai buszbalesetben elhunytak emlékére. A fradi.hu közzétette a rendezvény programját, és résztvevőit.

Mint ismert, a tornára kilátogatók az 1970-es, 1980-as évek hangulatát idéző kettős rangadón szurkolhatnak. A Ferencváros öregfiúkcsapata mellett az Újpest, a Honvéd és a hivatalos öregfiúkcsapattal nem rendelkező Vasas helyett az MTK vesz részt a tornán. A mérkőzéseken főleg az 1970-es évek népszerű játékosai lépnek pályára.

Az eseményt a Honvéd–Újpest találkozó nyitja meg, amelyet egy FTC–MTK örökrangadó követ, végül a két győztes csapat vívja egymással a teremtorna döntőjét. A torna helyszíne az Elek Gyula Aréna, a mérkőzések kétszer 15 percesek.

A jegyvásárlásról, és a további adományozási lehetőségről a Fradi hivatalos honlapján tájékozódhat. A Fradi a torna teljes bevételét a tragédia áldozatainak családtagjai számára ajánlja fel.

A tornán résztvevő játékosok:
MTK: Gáspár József, Huszárik László, Valuch Ernő, Handel György, Fülöp Ferenc, Boda Imre, Gellért Tibor, Kovács János
Honvéd: Andrusch József, Sallai Sándor, Garaba Imre, Nagy Antal, Gyimesi László, Dajka László, Esterházy Márton
Újpest: Koszta János, Tóth József, Tóth András, Jurácsik Mátyás, Zámbó Sándor
Ferencváros: Kollár József, Ebedli Zoltán, Szokolai László, Murai Sándor, Takács László, Pogány László, Rab Tibor, Mucha József, Máté János, Szőke István

A tervezett menetrend
Február 12., vasárnap
9.00: kapunyitás
10.20: néma megemlékezés
10.25: Honvéd–Újpest
11.10: Ferencváros–MTK
11.55: Döntő
12.30: Eredményhirdetés, megemlékezés

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik