FTC: egymillió eurós játékost csentek el a Dinamo Zagreb elöl – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.06.26. 09:58
null
Eldar Civic (jobbra) a Ferencvárosban folytathatja pályafutását (Fotó: AFP)
A 24sata.hr híre szerint a prágai Spartától távozó, nyolcszoros bosnyák válogatott játékost, Eldar Civicet kedden hiába várták Zágrábba, hogy aláírja a szerződését a Dinamóhoz, a Transfermarkt által egymillió euróra becsült balhátvéd meggondolta magát, és inkább Budapest felé veszi az irányt – cikkünk megjelenése után nem sokkal az FTC be is jelentette a védő szerződtetését.

 

A Dinamo Zagreb figyelmébe a bosnyák válogatott szövetségi kapitánya, Robert Prosinecki ajánlotta a Sparta Praha bosnyák válogatott balhátvédjét, a 23 éves Eldar Civicet, aki a legutóbbi idényben 20 bajnokin szerepel (és két gólpasszt adott) a prágaiaknál.

A 24sata.hr azt írja, hogy a védőt kedden Zágrábba várták, hogy aláírjon a Dinamóhoz, ám az utolsó pillanatban meggondolta magát, és a horvát helyett a magyar fővárosban köt ki, mert a Ferencvárostól jobb ajánlatot kapott, és hároméves szerződést köt a magyar bajnokkal.

A Fradival kapcsolatban az elmúlt hetekben több hír is megjelent a nemzetközi sajtóban, hogy balhátvédet keres a klub a német Marcel Heister mellé, mert jelenleg ő az egyetlen balhátvéd a csapatban. Legutóbb a Palermo norvég válogatott balhátvédjét, Haitam Aleesamit hozták kapcsolatba Olaszországban a Ferencvárossal, de végül Civicet választották.

Az FTC szerda délelőtt bejelentette Civic szerződtetését.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Eldar Civic (bosnyák, Sparta Praha – Csehország), Gróf Dávid (Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Michal Skvarka (szlovák, MSK Zilina – Szlovákia), Szécsi Gergő (Balmazújváros)
Kölcsönbe érkezők: Danilo Ihnatenko
(ukrán, Sahtar Doneck, legutóbb kölcsönben FK Mariupol – Ukrajna), Olekszandr Zubkov (ukrán, Sahtar Doneck, legutóbb kölcsönben FK Mariupol – Ukrajna)
Kölcsönből visszatérők:
Csernik Kornél (Soroksár), Kundrák Norbert (Soroksár), Priskin Tamás (Haladás), Rui Pedro (portugál, Haladás), Silye Erik (Mezőkövesd)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Bruno Duarte da Silva (brazil, FK Lviv – Ukrajna), Mihajlo Mudrik (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, legutóbb kölcsönben Arszenal Kijev – Ukrajna), Nwankwo Obiora (nigériai, Boavista – Portugália)
Távozók: Böde Dániel (Paks), Fernando Gorriarán (uruguayi, Santos Laguna – Mexikó), Holczer Ádám (Paks), Julian Koch (német, lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Ivan Petrjak
(ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, onnan Fehérvár)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik