FTC: Leonardo megjött; egyhavi fizetését megvonják?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.23. 18:48
Sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC megbünteti a felkészülés kezdetéről elkéső brazil támadóját, Leonardót.

Leonardo hétfőn a Facebookon jelentkezett be, elnézést kért, hogy telefonproblémái miatt nem volt elérhető, de jelezte, úton van Budapestre. Az nb1.hu információi szerint a légiós nem ússza meg a késést, mert egyhavi bérének megvonásával büntetik.Leonardo hétfőn a Facebookon jelentkezett be, elnézést kért, hogy telefonproblémái miatt nem volt elérhető, de jelezte, úton van Budapestre. Az nb1.hu információi szerint a légiós nem ússza meg a késést, mert egyhavi bérének megvonásával büntetik.

Ahogy korábban jeleztük, Leonardo nem ért haza időben afelkészülés kezdetére, ezért a klub elnöke, Kubatov Gábor jelezte, ha hétfőig nem jelenik meg a brazil, nem tudják nevezni az Európa-liga selejtezőjére.

A brazil légiós 18 óra körül újra bejelentkezett Facebook-oldalán (ekkor már Budapestről), a bejegyzésben közölte, hogy a klub megvárhatta volna, amíg eléri őt, mielőtt bármit is mondanak róla. Meg kellett oldania valamit, és nem a vakációját akarta tovább húzni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik