FTC: Célom, hogy visszatérjek a Bundesligába - Thomas Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.03. 08:55
null
Thomas Doll (balra) korábban olyan klasszisokkal is együtt dolgozott , mint a holland válogatott Rafael van der Vaart (Fotó: Reuters)
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros új német vezetőedzője nem titkolja, célja, hogy egyszer visszatérjen a Bundesligába.

 

DOLL EGY NAPON A LAZIÓT IS IRÁNYÍTHATJA
Thomas Doll játékosként közönségkedvenccé vált három év alatt az olasz Lazióban. A szakembert a lalaziosiamonoi.it kérdezte arról, vajon elvállalná-e az edzői posztot a római gárdánál.
„Január hatodikán kezdünk a Ferencvárossal, alig várom már – kezdte mondandóját Thomas Doll. – Szép emlékeim vannak a Lazióról, de nem lenne korrekt most arról kérdezni, dolgoznék-e ott. Egy napon viszont megtörténhet ez is.”
Doll 1991 és 1994 között erősítette a Laziót.

„Persze hogy követem a Bundesligát, az a célom, hogy egy napon edzőként visszatérjek Németországba. Szerintem ez teljesen normális. Ha már dolgoztál néhány évet a német bajnokságban, ha megtapasztaltad, hogyan működnek arrafelé a dolgok, mielőbb szeretnél visszatérni. Szerintem el is jön majd az ideje” – nyilatkozta a Ferencváros decemberben kinevezett szakvezetője, Thomas Doll.

A szakember vasárnap érkezik Budapestre, és hétfőn már edzést vezényel a Népligetben. A korábbi 47-szeres válogatott támadó középpályás (29-szer az NDK, 18-szor az egyesített Németország válogatottjában szerepelt) a munka elkötelezett híveként más igényekkel nem is élt, mint hogy edzőtáborba utazhasson csapatával, és minél több felkészülési mérkőzést vívhasson a rajtig.

HA KÍVÁNCSI THOMAS DOLL EDZŐI FILOZÓFIÁJÁRA ÉS ARRA, HOGY MIRE SZÁMÍTHATNAK A FERENCVÁROS FUTBALLISTÁI A NÉMET SZAKEMBER IRÁNYÍTÁSA ALATT, AKKOR AZT A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBÓL MEGTUDHATJÁK!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik