FTC: Budai Gyula kormánybiztos feljelentést tesz a Fradi-ügyben

Vágólapra másolva!
2011.03.19. 09:47
Címkék
Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos büntető feljelentést tesz a Ferencváros labdarúgócsapatánál tapasztalt gyanús ügyek miatt.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke megválasztását követően kérte fel a kormánybiztost, hogy vizsgálja meg a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt. privatizációját. Budai Gyula szerint a Fradi előnytelen értékesítése miatt Tátrai Miklós, a vagyonkezelő volt vezérigazgatója mellett felelősség terheli a MNV Zrt. volt jogi igazgatóját, Császy Zsoltot is.

„Megint a Tátrai, Császy páros felelőssége állapítható meg. Ennek alapján arra az álláspontra jutottam, hogy ezen szerződés miatt Tátrai Miklós, a vagyonkezelő volt vezérigazgatója és Császy Zsolt ellen a közeljövőben büntető feljelentést kívánok tenni – jelentette ki Budai Gyula a Hír TV Kontraszt című műsorában.

Eközben, a Nemzeti Sport információi szerint továbbra is kérdéses, ki irányítja a jövőben a Ferencvárosnál a labdarúgó zrt.-t, a Blikk pedig arról számolt be, hogy értesüléseik szerint a Ferencváros utánpótláscsapatainál dolgozóknak havonta körülbelül 4 millió forint fizetést folyósított Kevin McCabe, ám a zöld-fehéreknél a fiatalokkal foglalkozó trénerekhez és a technikai személyzethez alig 2.6 millió jutott el – a lap úgy tudja, a labdarúgócsapatot működtető zrt-nél kétféle könyvelést vezettek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik