FTC: Böde Coulibalyt másolta eddigi legjobb rajtjával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.28. 10:56
A Ferencváros támadója, Böde Dániel még sosem kezdett úgy NB I-es szezont, mint tegnap a Kecskemét ellen, vagyis három góllal. Ezt megelőzően nyitó fordulóban a francia Adamo Coulibaly triplázott, aki 2010-ben még a DVSC játékosaként a Vasas ellen jutott három találatig.

Böde Dániel vasárnapi, kecskeméti gólparádéját megelőzően az NB I-ben Adamo Coulibaly kezdte triplával a szezont, a DVSC támadója a 2010–2011-es bajnokság nyitányán, a Debrecen–Vasas (5–2) mérkőzésen talált be háromszor: a 21., a 47. és az 55. percben volt eredményes. Coulibaly abban az idényben – 20 találattal – gólkirály lett. Mi a véleménye, Böde Dánielből is lehet gólkirály? Szavazzon!

SZAVAZÁS

Ön szerint lehet Böde Dánielből gólkirály?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Böde az NB I-ben eddig még nem volt gólkirály, de ha ilyen ütemben folytatja a gólgyártást még erre is lehet esélye. Eddigi pályafutása során még sosem kezdte ennyire eredményesen, három góllal az idényt. Az előző szezonban az első négy fordulóban nem talált be, a 2012–2013-as évadban a hatodik fordulóig kellett várni az első Böde-gólra. Egy évvel korábban még a Paks játékosaként viszont már rögtön az első körben betalált, akkor is éppen a Kecskemét ellen, a 3–2-re megnyert meccsen egyszer volt eredményes. Ezt megelőzően az NB I 1. fordulójában még egyszer, 2009. júliusában a ZTE ellen szerzett gól (a Paks 2–1-re kikapott).

Mesterhármast az NB I-ben a tegnapi meccset megelőzően kétszer jegyzett Böde. Legutóbb a Siófok elleni, 4–2-re megnyert bajnokin szerzett még 2013 áprilisában. Előtte pedig még Pakson 2011 szeptemberében a PMFC elleni 4–4-es meccsen.

Böde triplája a Kecskemét ellen:

Coulibaly triplája a Vasas ellen:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik