FTC: Böde, Besic és Jova is hiányzott az első edzésről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.24. 14:02
null
Ricardo Moniz ismét edzést vezényelt a fradistáknak (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu" target="_blank">fradi.hu</a>)
Öt próbajátékos, Jean Carlos Dondé, Nagy Dominik, Elek Róbert, Adin Jahic és Nagy Ádám is részt vett a Ferencváros labdarúgócsapatának első nyári tréningjén – számolt be róla a klub hivatalos honlapja, a fradi.hu.

 

Néhány hetes pihenőt követően az FTC labdarúgói hétfő délelőtt ismét a népligeti edzőkomplexumban gyűltek össze. A napot közös reggeli nyitotta meg, ezt követően a csapat elkezdte az első edzést. A tréningen nem vett részt Böde Dániel, Gyömbér Gábor, Muhamed Besic, Jova Levente, valamint Batik Bence, akik válogatottbeli kötelezettségeik miatt hosszabb pihenőt kaptak.

Ricardo Moniz együttesének első összejövetel futó- és erőnléti gyakorlatokkal telt, de a labda is előkerült, területszűkítő játékok tették színesebbé a délelőttöt.

Az első edzésen néhány próbajátékos is szerepet kapott. A korábban a Feyenoordnál, a Hamburgnál és a Fluminensénél is foglalkoztatott Jean Carlos Dondé, a PMFC utánpótlás-válogatott fiatalja, Nagy Dominik, valamint a korábban a román bajnok Otelul Galati alkalmazásában álló Elek Róbert is együtt készült Ricardo Moniz játékosaival. Ugyancsak ott volt a hétfői tréningen két fiatal labdarúgó, Adin Jahic, valamint Nagy Ádám, akik a napokban bizonyíthatják be a szakmai stábnak, hogy a csapat számára erősítést jelentenek. A bosnyák védő az OFK Gradinától érkezett, ahol 15 mérkőzésen szerepelt az előző bajnokságban

A délután folyamán a zöld-fehérek újabb gyakorláson vesznek részt, és a továbbiakban is napi két edzéssel készülnek a bajnokság rajtjára. A hét folyamán további magyar és külföldi próbázók érkeznek a zöld-fehérekhez.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Busai Attila (Szolnok, kölcsönből vissza?), Grúz Tamás (Szolnok, kölcsönből vissza), Máté János (Siófok, kölcsönből vissza?), Zsivóczky Norbert (Szigetszentmiklós, kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Stanley Aborah (belga-ghánai, ?), Júnior Fell (brazil, ?), Juha Hakola(finn, ?), Martin Klein (cseh,?), Quenten Martinus (holland, Emmen – Hollandia), Máté János (?), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza?), Marko Ranilovic (szlovén,?), Sváb Dániel (Energie Cottbus – Németország ?)
Kiszemeltek: Elek Róbert (szabadon igazolható),Jean Carlos Dondé (brazil, szabadon igazolható), Molnár Péter (szlovákiai, Győri ETO), Nagy Dominik (PMFC), Takács Tamás (szerbiai, Szigetszentmiklósi TK), Maurice Trapp (német, Union Berlin – Németország), Arsenio Valpoort (holland, Heerenveen – Hollandia), Adin Jahic (bosnyák, OFK Gradina – Bosznia-Hercegovina)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik