FTC: Besic eladási árának csak kisebb hányada a klubé

Vágólapra másolva!
2014.07.09. 07:50
null
Leonardo személyében az NB I egyik legjobb légiósától vált meg a Fradi (Fotó: Mirkó István)
Kubatov Gábor szurkolói kérdésre válaszolva elmondta, a Muhamed Besic eladásából befolyó összegnek csak kisebb hányada lesz a Ferencvárosé, és a pénzt nem erősítésekre fordítják. A zöld-fehérekhez kapcsolódó hír, hogy a Blikk információi szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Ferencváros labdarúgócsapata és Leonardo, míg az ATV arról számolt be, hogy Gera Zoltán napokon belül aláírhat.

 

„Sajnos az eladási összeg egy kisebb hányada a Ferencvárosé. A Hamburgnak volt a legjobb szerződése... Így tudtuk megszerezni anno a játékost. A csőd szélen táncoltunk, ennek ellenére szerződtettük. Szerintem jól tettük. Magyaros történet, mert egy fillér befektetett pénz nélkül kerestünk egy vagyont" – írta az FTC elnöke a Facebookon a Besic eladására vonatkozó kérdésre. Kubatov azt is hozzátette, az így befolyó összeget nem erősítésre fordítják.

Mint korábban beszámoltunk róla, a legfrissebb hírek szerint a Swansea lesz a befutó a Besicért folyó versenyben, a walesi csapat pedig közel 1.36 milliárd forintnak megfelelő összeget fizet a bosnyák válogatott játékosért.

A zöld-fehérekhez kapcsolódóhír, hogy a Blikk információi szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Ferencváros és Leonardo. A brazil játékmester, aki a keret egyik legértékesebb futballistája volt, az elmúlt hetekben perifériára került, mivel késve ért vissza szabadságáról és a klubvezetők szerint korábban is voltak problémák a hozzáállásával.

A dél-amerikai futballista ráadásul összekülönbözött a német vezetőedzővel, Thomas Doll-lal (48) is, aki állítólag az edzések látogatásától is eltiltotta.

Az ATV információja szerint a jelenleg is a zöld-fehérekkel készülő Gera Zoltán megegyezett a Ferencvárossal, így a korábbi közönségkedvenc tíz év angliai légióskodás után visszatérhet az Üllői útra.

Az atv.hu cikke szerint a klub és a labdarúgó már megegyeztek, Gera az orvosi vizsgálatokon is túl van, eredményei jók, így csak a szerződés aláírása maradt hátra. A portál úgy tudja, erre napokon belül sor kerülhet.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Batik Bence (MTK – kölcsönből vissza), Bosnjak Predrag (Haladás), Emir Dilaver (osztrák, Austria Wien – Ausztria), Tomislav Havojic (horvát, NK Istra 1961 Pula – Horvátország), Stjepan Kukuruzovic (svájci-horvát, FC Zürich – Svájc), Benjamin Lauth (német, 1860 München – Németország),Nagy Dániel (Osnabrück – Németország), Michal Nalepa (lengyel, Wisla Kraków – Lengyelország), Orosz Márk (Lombard Pápa – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Csilus Tamás (Lombard Pápa?), Ulysse Diallo (mali, Arouca – Portugália), Gál Szabolcs (Lombard Pápa?), Józsi György (Vasas?), Julian Jenner (holland, ?), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, DVSC), Laczkó Zsolt (?), Leonardo (brazil, ?), Mark Otten (holland, visszavonul?), Jack Tuijp (holland, ?), Arsenio Valpoort (holland, ?), Muhamed Besic (bosnyák, ?), Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – német, kölcsönből vissza)
Kiszemeltek:Gera Zoltán (szabadon igazolható, West Bromwich Albion – Anglia), Jasmin Mesanovic (bosnyák, Celik Zenica – Bosznia-Hercegovina), Kenan Piric (bosnyák, Gent – Belgium), Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – német)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik