FTC: az Újpest 500 jegyet adott át közvetlenül az egyik zöld-fehér szurkolói csoportnak

Vágólapra másolva!
2010.09.02. 17:31
Címkék
A Ferencváros hivatalos honlapján megjelentetett közleményében hozta nyilvánosságra azt az információját, hogy az Újpest 500 jegyet adott át közvetlenül az egyik zöld-fehér szurkolói csoportnak a két csapat szeptember 11-i bajnokijára. Ezzel az így értékesített jegyek kikerültek az FTC Zrt. ellenőrzési rendszeréből. Az alábbiakban olvasható a teljes közlemény.
A Ferencvárosi Labdarúgó Zrt. vezetőségének hivatalosan tudomására jutott, hogy a 2010. szeptember 11-én megtartandó Újpest FC - FTC labdarúgó mérkőzésre az Újpest FC vezetősége 500 darab jegyet adott át közvetlenül az FTC egyik szurkolói csoportjának. Ezzel az 500 db közvetlenül átadott jeggyel a Ferencváros szurkolók számára, a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt. által értékesíthető jegyek száma 1500 darabra csökkent.



Miután a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt. az általa eladott jegyeket csak a regisztrált szurkolók felé értékesíti, így ezen, az 500 db Fradi szektorba szóló jegyek értékesítése kikerült a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt. ellenőrzési rendszeréből.

A fenti információt a teljes szurkolótábor megfelelő tájékoztatására hozzuk nyilvánosságra.

FTC Labdarúgó Zrt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik