FTC: az ETO is részesedik, ha értékesítik Varga Rolandot

Vágólapra másolva!
2015.03.06. 09:04
Ha a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a jövőben értékesíti Varga Rolandot, a Győri ETO is részesedik az átigazolás összegéből.

Az átigazolási időszakokban a magyar klubok ritkán állapodnak meg egymással, olyanra pedig valóban csak elvétve akad példa, hogy egy válogatott labdarúgó országon belül váltson klubot. A télen azonban ez volt a helyzet Varga Roland esetében, aki a Győri ETO-tól – a Nemzeti Sport Online információi szerint 80 ezer euróért – a Ferencvároshoz szerződött.

Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, véleménye szerint örömteli, hogy magyar klubok is meg tudnak egyezni egymással.

A támadó úgy került át a Fradihoz, hogy mindkét fél jól járt most, de továbbértékesítés esetén az ETO is részesedne az összegből. Ha Varga jól szerepel a fővárosi zöld-fehéreknél, az lehetőséget nyújthat számára a külföldi folytatáshoz.

A háromszoros magyar válogatott támadó csütörtökön az NSO Tv-nek beszélt a Győri ETO elleni rangadóról és a Dunaújváros elleni játékáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik