FTC: Ausztria után Dunaszerdahelyen is edzőmeccs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.23. 12:21
Ausztriában edzőtáborozik hétfőtől a Ferencváros, és a gyakorlás mellé két edzőmérkőzést is lekötött. Szerdán a cseh első osztályú Zlín, szombaton a Dunaszerdahely az ellenfél.

Javában készül a Ferencváros a Maccabi Tel-Aviv elleni Európa-liga-selejtezőre, ezért hétfőn Ausztriába indul edzőtáborozásra a csapat. Ralf Zumdick másodedző a fradi.hu-nak beszélt az előttük álló napokról.

Fontos hét áll előttünk, hiszen az ausztriai edzőtábor jó lehetőséget kínál arra, hogy még jobban összeszokjon a csapat. Fontos, hogy mindenki keményen dolgozzon, és a lehető legjobb formába lendüljünk a Maccabi Tel-Aviv elleni Európa Liga-selejtezőre.”

A Ferencvárosra két edzőmérkőzés is vár: szerdán 17 órakor a cseh élvonalbeli Fastav Zlín lesz az ellenfél, szombaton a Fradi Dunaszerdahelyen szerepel, 19 órakor a DAC ellen lép pályára.

Minden csapaton segít, ha a szezon kezdete előtt felkészülési találkozókon csiszolódhat össze. Jó minőséget képviselő ellenfeleink lesznek, hasznos találkozónak ígérkezik mindkettő, és bízom benne, hogy erőt tudunk meríteni belőlük az EL-összecsapásra.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik