FTC: a Videoton gólkirálya érkezik, lezárulhat a Böde-ügy

Vágólapra másolva!
2012.06.04. 11:28
null
Máté János zöld-fehérre cseréli a Videoton piros-kék szerelését (Fotó: <a href="http://www.pfla.hu/" target="_blank">pfla.hu</a>)
Címkék
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Ferencvárosban folytatja pályafutását a Videoton-PA csatára, Máté János, aki a most befejeződött szezonban 17 találattal gólkirály lett az NB II Nyugati csoportjában. A Ferencvárossal kapcsolatos hír, hogy Böde Dániel ügyében a héten zárulhatnak le az egyeztetések a Pakssal – erről a tolnai klub ügyvezetője nyilatkozott az NSO-nak. 

A Nemzeti Sport Online információi Máté János a Ferencvárosban folytatja pályafutását. A 22 éves debreceni születésű csatár a most befejeződött NB II-es szezonban 17 találattal gólkirály lett a Nyugati csoportban, de mivel lejár a szerződése a Videoton-PA együttesénél, ingyen kerülhet a fővárosiakhoz.

A hírt hivatalosan még nem erősítették meg, de úgy tudjuk, hogy a szóbeli megegyezés már megszületett. A szegedi Orosz Márk mellett ő lehet a második nyári szerzemény a Ferencvárosnál, de ahogy arról már beszámoltunk, a REAC-os Menyhárt Attila is szerepel a zöld-fehérek kiszemeltjei között.

Ugyanakkor nem csak a másodosztályból igazolna a Fradi, ugyanis Haraszti Zsolt, a Paksi FC ügyvezetője elismerte, előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a fővárosiakkal Böde Dániel ügyében.

„Megállapodás még nem született, de az igaz, hogy a Ferencvárossal folytatjuk a legelőrehaladottabb egyeztetéseket Böde Dániellel kapcsolatban. Nem szeretek jósolni, de a héten lezárulhat az ügy, mert látok esélyt a megegyezésre a Ferencvárossal” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a sportvezető.

MÁTÉ JÁNOS GÓLJA AZ FTC II ELLEN (3:24–TŐL)
A GYIRMÓTNAK LŐTT GÓLJA 0:16–TÓL
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Bölcsföldi Viktor (Szigetszentmiklósi TK – lejár a kölcsönszerződése), Lannert Bence (Szigetszentmiklósi TK –lejár a kölcsönszerződése), Mester Tamás (Budaörs), Orosz Márk (Szeged 2011)
Távozik/távozhat: Liban Abdi (szomáliai-norvég, Egri FC?), Balog Zoltán (?), Junior (?), Kulcsár Dávid (?), Lisztes Krisztián (?), Maróti Béla (?), Héctor Morales (argentin, Estudiantes – Argentína, lejár a kölcsönszerződése), Oláh Lóránt (Kaposvár – lejár a kölcsönszerződése), Pölöskey Péter (?), Marko Ranilovic (szlovén, ?), Rósa Dénes (?), Marko Simic (horvát, ?), Végh Zoltán (visszavonul), Zsivóczky Norbert (?)
Kiszemeltek: Alekszandr Alempijevics (szerb, Kecskeméti TE), Böde Dániel (Paks), Vladan Csukics (szerb, Kecskeméti TE), Gosztonyi András (Videoton), Gyömbér Gábor (Lombard FC), Adrian Markus (romániai, FC Bihor Oradea – Románia), Menyhárt Attila (REAC), Máté János (Videoton-PA), Borja Pérez (spanyol, Alcorcón – Spanyolország), Szakály Dénes (Videoton), Szabics Imre (Sturm Graz)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik