FTC: a klub megerősítette, Csukicsék Dél-Amerikában jártak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.20. 15:17
null
Berzeviczi Attila és Vladan Csukics valóban Dél-Amerikában járt (Fotó: fradi.hu)
Mint azt a Nemzeti Sport Online dél-amerikai kollégáktól származó információkra hivatkozva megírta, a Ferencváros labdarúgócsapatának képviselői az elmúlt egy-két hétben Argentínában és Uruguayban jártak játékosokat figyelni. A zöld-fehér klub a hivatalos honlapján megerősítette a hírt.

 

Berzeviczi Attila, a Ferencváros igazgatóságának elnöke, valamint a jelenleg játékos-megfigyelőként tevékenykedő Vladan Csukics kilenc argentin mellett egy uruguayi mérkőzést is megtekintett.

Fogadott minket a legnagyobb argentin klub, a River Plate elnöke, Rodolfo D'Onofrio. A tizenöt perces találkozóból végül csaknem háromórás lett, kibővítve a River managementjének tagjaival is” – árulta el Berzeviczi Attila a fradi.hu-nak.

„Beszéltünk a két csapat gazdálkodásáról, valamint érdekelte őket a stadionunk, mert ők is technikai újításokat vezetnek be. Találkoztam a most a Libertadores-kupa döntőjébe jutott Lanús elnökével is, akivel a jövőbeli lehetséges együttműködésről beszéltünk, valamint a Racing alelnökével is játékosokról ejtettünk szót. Ajándékként a River Plate elnökének és a Racing alelnökének is elvittem a Ferencváros 1929-es túrájáról szóló újságcikkeket és fényképeket, és mezt is cseréltünk.”

„Fontos hogy a kapcsolat állandó maradjon, és a klubok eltérő lehetőségeihez képest abból a legtöbbet hozzunk ki az egyesületek javára. A dél-amerikai kapcsolat az FTC számára már most is eredményes, hiszen a középpályás Gorriarán is a kontinensről érkezett hozzánk. A jövőben ezt a kapcsolatot szeretnénk még intenzívebbé tenni” – mondta Berzeviczi Attila.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik