FTC: a Fradinál továbbra is kötelező a szurkolói kártya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 17:46
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján bejelentette, hogy a szurkolói kártya használata továbbra is kötelező a zöld-fehérek minden mérkőzésére.
KÖTELEZŐ LESZ-E A SZURKOLÓI KÁRTYA? NÉZZE MEG SZURKOLÓI KÁRTYA-TÉRKÉPÜNKÖN!

„Az FTC Labdarúgó Zrt. ezúton értesíti tisztelt szurkolóit, az MLSZ-t, valamint az MLSZ 2015. július 1-jei határozatában megjelölt egyéb szerveket, hogy szurkolói kártya rendszerét változatlanul tartja fenn, tehát a klubkártya használata ezentúl is kötelező az FTC minden mérkőzésére, vagyis a 2015–2016 bajnoki szezon hazai és idegenbeli NB I-es mérkőzéseire, hazai és idegenbeli Magyar Kupa-mérkőzéseire, valamint minden nemzetközi mérkőzéseire és egyéb hivatalos mérkőzéseire, barátságos mérkőzésekre, amelyeken a klub szerepel. Továbbá az FTC felhívja szurkolói szíves figyelmét arra, hogy hamarosan Szurkolói kódexet állít fel" – olvasható az FTC közleménye a fradi.hu-n.


Mint ismert, a Magyar Labdarúgó-szövetség július elsején bejelentette, hogy a következő idényben nem kötelező a szurkolói kártya, mindegyik klub maga döntheti el, hogy alkalmazza-e.

Ami a többi NB I-es klubot illeti, a Videoton, a Budapest Honvéd, a Diósgyőr, a Békéscsaba, a Haladás, az Újpest, a Vasas és már a Puskás Akadémia is jelezte, nem teszi kötelezővé a kártyát. Az MTK és a DVSC még nem döntött az egész idényről, míg a Paks eddig nem reagált az MLSZ döntésére.

A Fradinál kötelező marad a szurkolói kártya (Fotó: fradi.hu)
A Fradinál kötelező marad a szurkolói kártya (Fotó: fradi.hu)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik