FTC: a Fradi-ultrák válasza Kubatov Gábor feleségének

Vágólapra másolva!
2015.07.27. 21:23
null
A fotó áprilisban, a Fradi-ultráknak az Újpest-meccsre időzített demonstrációján készült (Fotó: Veres Viktor)
Mint beszámoltunk róla, Kubatov Gábor FTC-elnök felesége hétfőn nyílt levelet írt azoknak a szurkolóknak, akik vasárnap az otthonuknál tüntettek. Arra kérte őket, hogy többé ne demonstráljanak a házuk előtt. Időközben a világhálón megjelent a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül nevű közösség válaszlevele is.

 

„A család szent és sérthetetlen!” című levélben a szurkolók emlékeztetnek: Kubatov Gábor „eddig mindig azt mondta, hogy ne a stadionhoz szervezzünk tüntetést, hanem oda menjünk, ahol problémánk van. Legyen az egy MLSZ-elnök háza vagy épp egy klubelnöké. Az ön férje azt is mondta, őt szidjuk nyugodtan, amíg bírjuk, mert őt az nem érdekli.”

A levelet fogalmazó drukkerek több kérdést is feltesznek Kubatov Ágnesnek, többek között ezt: „Ön helyénvalónak tartja, hogy kopasz, zavaros hátterű verőlegények látogatnak meg minket otthonunkban vagy a munkahelyünkön, és fenyegetnek minket?”

A levél vége felé ez olvasható: „A család nálunk szent és sérthetetlen. Nem bántanánk sem önt, sem családját. Az ön férje azonban folyamatosan bántja a »fiait«. Legalábbis nemrég még így nevezte ezt a több ezer embert, akik a Fradi családjának a tagjai, és akik ellen fordult. Mi is kértünk a férjétől sok mindent, például azt, hogy távozzon a társaival együtt, és fejezzék be a szurkolók üldözését! Ezt kérni is fogjuk, amíg el nem érjük a célunkat! Kérjük, beszéljen a férjével!”

A két levél a Ferenczvárosi C-közép honlapján elolvasható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik