HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.11.27 18:56 Frissítve: 2015.03.31 01:38

FTC: A felnőtt futball teljesen más kávéház - Dragóner Filip

A Paks elleni, győztes (2–1) keddi Ligakupa-mérkőzésen csereként bemutatkozott a Ferencváros felnőtt csapatában Dragóner Filip, a klub korábbi válogatott labdarúgójának, jelenleg a népligeti utánpótlásbázison dolgozó Dragóner Attilának a fia. A klubhonlapon nyilatkozó páros bizakodó a jövőt illetően, amíg a korosztályos válogatottban is számításba vett tehetség saját bőrén tapasztalhatta meg, mi a különbség a felnőtt és az utánpótlás irama és színvonala között, addig édesapja kiemelte: még sok munka vár a fiára.

 

„Vasárnap kaptuk a telefont, hogy hétfőn a felnőtt csapattal kell edzenem – mondta Dragóner Filip a fradi.hu-nak. – El sem hittem, amikor mondták, hogy a keddi Ligakupa-mérkőzésen csereként lehetőséget kaphatok. Óriási volt az örömöm, köszönöm az edzőknek, hogy bizalmat szavaztak nekem. Azt már ennyi idő alatt is éreztem, hogy a felnőtt futball teljesen más kávéház, mint az utánpótlás. Húsz perc alatt három kemény belépőt is kaptam. Az ilyen meccsekkel tudok azonban fejlődni, bízom benne, hogy a jövőben is lehetőséget kapok."

„Nagyon hirtelen történt minden – kezdte Dragóner Attila –, de nagy volt bennem a bizakodás, hiszen tudtam, hogy Filip jól felkészült, bízik magában és mentálisan is megállja majd a helyét. A mostani játéklehetőség persze egyelőre megelőlegezett bizalom volt, nagyon sokat kell még dolgoznia ahhoz, hogy a jövőben is szerepet kapjon a felnőttek között. Lelkileg van olyan erős, hogy ez nagy lökést adjon a számára, amivel pedig élnie kell. Még jobb munkára sarkallja őt, ami a csibészségével, a váratlan megoldásaival kiegészülve hozzásegítheti ahhoz, hogy nagyot lépjen előre."

2019.02.18 21:18:24

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A Fradinak lőtt ollózós gólja megvillantotta az ismerős varázst.

2019.02.18 09:29:21

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Játékosszeretők, óbudai verőlegények és a sportág ősi hangszerének eredete Pluhár István öltözői dalgyűjteményében.

2019.02.18 11:30:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Kisvárda közelebb van a dobogóhoz, mint a 12. Haladáshoz – szombathelyi mélység királyi paródiával...

2019.02.17 23:10:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu