FTC: megjött a Dibusz-utód (?), a zöld-fehérekkel készül

Vágólapra másolva!
2015.07.27. 10:31
null
Kovácsik Ádám korábbi klubjával, a Fradival készül
A Nemzeti Sport Online információi szerint Kovácsik Ádám a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárossal készül. Ez alapján elképzelhető, hogy a Regginától távozó kapus lesz Dibusz Dénes utódja a zöld-fehéreknél, ha a válogatott játékos távozik.

Arról már szombaton beszámoltunk, hogy Kovácsik Ádám csapatot keres magának. Az U20-as vb-bronzérmes kapus szabadon igazolhatóvá vált, miután a Reggina nem kapott rajtengedélyt az olasz harmadosztályra.

A World In Motion menedzseriroda részéről Lucza Gábor azt mondta a Nemzeti Sport Online-nak, hogy az NB I-ből és külföldről is keresik a 24 éves labdarúgót, azt pedig szintén jeleztük, valószínűleg a Ferencváros, Kovácsik korábbi klubja lehet a befutó, ha a játékos hazatér.

Értesüléseink szerint a kapus a zöld-fehérekkel készül. A Fradinak azért lehet szüksége rá, mivel Dibusz Dénes iránt több csapat is érdeklődik, ugyanakkor előfordulhat az is, hogy a válogatott kapus mellé érkezik.

Már pénteken jeleztük, a Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros attól tette függővé Dibusz elengedését, hogy a csapat továbbjut-e az Európa-liga harmadik selejtezőkörébe.Miután ez nem történt meg, hajlandó tárgyalni a kérőkkel, és úgy tűnik, már az utódot is megtalálták az Üllői úton.

Dibusz első számú kérője a Dárdai Pál vezette Hertha, a berlini klub mellett azonban más csapatok is szerződtetnék a kapust, akinek piaci értékét a transfermarkt.de 800 ezer euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik