FTC: 21 éves argentin középpályás érkezik – sajtóhír

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.03. 11:15
null
Gastón Lódicóval erősíthet a télen a Ferencváros
Az ulloi129.hu argentin sajtóhírekre hivatkozva arról ír, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata Gastón Lódicóval erősíti meg a keretét a téli átigazolási időszakban.

 

Kubatov Gábor hagyományos újévi köszöntőjében arról beszélt, hogy a labdarúgócsapathoz Dél-Amerikából érkezhet erősítés. Elképzelhető, hogy a Ferencváros elnöke Gastón Lódicóra gondolt: az argentin TyC Sports újságírója, Juli Micheles szerint ugyanis a 21 éves argentin középpályás pénteken indult el Budapestre, hogy aláírja kölcsönszerződését a magyar bajnoknál.

Juli Micheles on Twitter

Gastón Lodico se va a préstamo al fútbol de Hungría: mañana viaja rumbo a Budapest para sumarse al Ferencváros, el equipo más popular y más ganador del país europeo. Los aciertos de Zubeldía de Vera y Marcelino le sacaron lugar: para mi es un jugador con mucho talento y técnica



Az argentin bajnokság harmadik helyén álló Lanúsban szereplő Gastón Lódico a 2017–2018-as és a 2018–2019-es idényben egyaránt 14-szer kapott játéklehetőséget, a jelenlegi kiírásban viszont csak elvétve játszott, négy meccsen mindössze 45 játékpercet kapott a transfermarkt.de statisztikája szerint.

A Ferencváros átigazolási sajtóhíreket nem kommentál, ám a klub sajtóosztályát ezúttal is megkerestük. Amennyiben válasz érkezik, cikkünket frissítjük. A zöld-fehérek korábban már hivatalosan is bejelentették a kétszeres magyar válogatott középpályás, Vécsei Bálint szerződtetését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik