FTC: felszállt a régi Fradi-sas, jön a modernebb klubmadár

Vágólapra másolva!
2015.03.26. 09:48
null
Elküldték a Fradi-sast <a href="https://www.facebook.com/pages/Szurkol&oacute;k-Szem&eacute;lyis&eacute;gi-Jogok-N&eacute;lk&uuml;l/326198567544485" target="_blank">(Fotó: Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül)</a>
A több ferencvárosi szurkolói csoportot tömörítő Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül nevű szervezet információi  szerint a klub vezetősége elküldte az új Üllői úti stadionból a Fradi-sast alakító személyt. Úgy tudjuk, a klub modernebb köntösben kívánja megjeleníti a kabalaállatot.

„A tegnapi nap folyamán véget ért egy korszak: elküldték az Üllői úti stadionból a Fradi-sast. A klub indoklása szerint a szurkolók egy új, modernebb sasra vágynak, amely jobban illik a klubhoz” – írta Facebook-oldalára a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül nevű szervezet.

A ferencvárosi kabala a kilencvenes évek elején jelent meg a Fradi arénájában, a zöld-fehér kedvenc bőrébe bújó drukker pedig a klubtól ezért támogatást nem kapva, a saját költségén utazott el a mérkőzésekre, hogy a jelenlétével és szurkolásával segítse kedvenceit.

A Nemzeti Sport információi szerint a Fradi-sas – mint intézmény – természetesen marad. A szurkolói óhajoknak megfelelően modernebb alakban tér vissza az Üllői útra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik