Fradi: Jenner elköszönt, edző lett Hollandiában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.12. 11:39
Julian Jenner, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi korábbi labdarúgója hivatalos Instagram-oldalán közölte, hogy innentől a holland élvonalbeli Vitesse-nél dolgozik edzőként.

Az utóbbi hetekben „gyakornokként” dolgozott a holland klubnál a Fradi korábbi játékosa, aki most elismerte, befejezi játékos-pályafutását, és valóban edzőként folytatja karrierjét. Az utóbbi hetekben „gyakornokként” dolgozott a holland klubnál a Fradi korábbi játékosa, aki most elismerte, befejezi játékos-pályafutását, és valóban edzőként folytatja karrierjét.

„Büszkén jelenthetem be, hogy a Vitesse-nél edzőként folytatom pályafutásomat, a fiatalokkal fogok dolgozni. Köszönök mindent a NAC-nak, az Alkmaarnak, a Vitesse-nek, az Ahlennek és természetesen a Ferencvárosnak. Hálás vagyok az edzőimnek és anyukáméknak, akik lehetőséget adtak, hogy valóra váltsam az álmaimat” – írta hivatalos Instagram-oldalán Julian Jenner, aki iránt Törökországból és Ázsiából is érdeklődtek.

„Szeretnék folyamatosan fejlődni edzőként, és azoknál a kluboknál dolgozni egyszer, ahol korábban megfordultam. Egyet ígérhetek, a jövőben bárhol is dolgozom majd, ugyanolyan odaadással dolgozom, mint futballistaként” – tette hozzá Jenner, aki a ferencvárosiak mezében 45 bajnokin lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik