Fradi: Doll és Zumdick is két évvel hosszabbított - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.11. 12:05
null
Doll és Zumdick is hosszabbított a zöld-fehérekkel (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/dupla-hosszabbitas-/20141211/c/9027" target="_blank"><strong>fradi.hu</strong></a><a href="http://www.fradi.hu"></a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros két évvel meghosszabbította Thomas Doll vezetőedző és Ralf Zumdick másodedző szerződését – jelentette be a klub hivatalos honlapja.

 

A fradi.hu tájékoztatása szerint csütörtök délelőtt Thomas Doll és Ralf Zumdick két évvel meghosszabbította 2015 nyarán lejáró szerződését, így a vezetőedző és másodedző 2017 nyaráig kötelezte el magát az együtteshez.

A korábban a német Hamburgot és Borussia Dortmundot is irányító Doll egy esztendővel ezelőtt, 2013. december 18-án lett a ferencvárosiak vezetőedzője, és szintén ekkor csatlakozott a gárda szakmai stábjához a korábban a ghánai válogatottat is vezető Ralf Zumdick.

Doll vezetésével nagyszerű tavaszt produkáltak a „zöldek”, a csapat sorozatban kilenc győzelmet aratott, így bronzérmes lett, és elindulhatott az Európa-ligában. A Fradi jelenleg az ötödik az NB I-ben (egy pontra a dobogós DVTK-tól), és versenyben van még a Magyar Kupában és a Ligakupában is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik