Fotó: oldalt kerítés, felül háló – ilyen a kilátás az MTK-stadion vendégszektorából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.04. 12:23
null
Kilátás az új MTK-stadion vendégszektorából
Bár az elmúlt hónapokban már sok szögből bemutattuk az MTK új stadionját, a vendégszektorból még nem vettük közelebbről szemügyre. Az MTK–Újpest (1–1) meccs után az egyik olvasónktól kapott képek segítségével ezt a hiányt is pótoljuk.




Tamás nevű olvasónk azt kifogásolta, hogy a vendégszektor melletti kerítés és a szektor fölé helyezett háló miatt nem lehet jól látni a mérkőzést onnan, ahová a jegye szólt, amelyért 2500 forintot fizetett. Panaszát továbbítottuk az MTK-nak.

Valószínűleg nem az Új Hidegkuti Nándor Stadion az egyetlen, melyben a biztonsági szempontok – főképp a vendégszektor esetében – némiképp felülírják a nézői igényeket. Ha ez más hazai stadionokban is problémát jelent, szívesen fogadunk hasonló felvételeket, panaszokat (az nsonline@nemzetisport.hu címen, „vendégszektor” tárgymegjelöléssel), és azokat is továbbítjuk az illetékeseknek.

A szektor közepéről már jobb a kilátás, onnan már csak a felső háló lehet zavaró, amelyet több hazai vendégszektorban is alkalmaznak
A szektor közepéről már jobb a kilátás, onnan már csak a felső háló lehet zavaró, amelyet több hazai vendégszektorban is alkalmaznak

A 18. fordulóban egyébként az MTK–Újpest mérkőzés a második helyen végzett a nézettségi versenyben a maga 2584 helyszíni nézőjével, miközben a teljes fordulót 12066-an látták a stadionokban.

NB I, 2016–2017, 18. FORDULÓ
DECEMBER 3., SZOMBAT HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
NÉZŐSZÁM
Gyirmót–Bp. Honvéd 0–4 Győr-Gyirmót, Alcufer StadionPintér Csaba
954
Mezőkövesd–FTC 2–0
Mezőkövesd, Városi StadionSzabó Zsolt
3562
MTK–Újpest 1–1 Budapest,
Új Hidegkuti Nándor Stadion
Bognár Tamás 2584
Paks–Haladás 2–1
Paks, Paksi Stadion Solymosi Péter
927
Vasas–DVTK 3–0
Budapest, Bozsik József Stadion Vad II István2225
DVSC–Videoton 0–1
Debrecen, Nagyerdei Stadion Erdős József1814

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik