Fogadási csalás: itt az első jogerős ítélet, felfüggesztett börtön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.22. 15:32
A Nemzeti Sport információi szerint a Fővárosi Ítélőtábla meghozta az első jogerős ítéletet a magyarországi fogadási csalási ügyekben. P. Csaba első fokú büntetését enyhítették, a volt játékos végül egy év felfüggesztett börtönt kapott, és mellőzték az öt évre szóló, a játékost foglalkozásától eltiltó határozatot. A jogerős büntetőítélet szerint a játékos nincs eltiltva a labdarúgástól.

Az első fokú ítélet után P. Csaba enyhítésért fellebbezett. P. Csaba és az első fokon pénzbírság megfizetésére kötelezett volt játékvezető, Cs. János a 2010. augusztus 27-i Videoton-PFLA–Ferencváros U19-es bajnokival kapcsolatban álltak a bíróság elé. első fokú ítélet után P. Csaba enyhítésért fellebbezett. P. Csaba és az első fokon pénzbírság megfizetésére kötelezett volt játékvezető, Cs. János a 2010. augusztus 27-i Videoton-PFLA–Ferencváros U19-es bajnokival kapcsolatban álltak a bíróság elé.

A korosztályos mérkőzés előtt P. Csaba és Cs. János a találkozó manipulálására akarta rávenni a zöld-fehérek kapusát, Jova Leventét: kérésük az volt, hogy tegye lehetővé a Videoton-PFLA négygólos győzelmét. Jova elutasította a megkeresést.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik