Ferencváros: ukrán U-válogatott szélsőt tesztelnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2014.02.19. 09:43
null
A Ferencváros ukrán próbajátékosa, Vitalij Balasov (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencváros hivatalos honlapján, a fradi.hu-n jelentette be, hogy Vitalij Balasov személyében egy ukrán utánpótlás-válogatott szélső érkezett tesztelésre Thomas Doll csapatához.

„Új játékos csatlakozott labdarúgó-csapatunkhoz, próbajátékra utazott ugyanis a mieinkhez az ukrán utánpótlás-válogatott Vitalij Balasov" – írja a fradi.hu.

Balasov jelenleg a Csornomorec Odessza labdarúgója, ám ebben a szezonban, kölcsönben a szintén ukrán élvonalbeli Hoverla Uzshorodot erősítette, tíz meccsen egy gólt szerzett. Pályafutása során összesen pedig 63 ukrán élvonalbeli meccsen kilencszer volt eredményes. Balasov elsősorban balszélső, de támadóként mindkét szélen, valamint csatárként is bevethető.

„A 23 esztendős játékos korábban az ukrán nemzeti csapatnál végigjárta a „szamárlétrát", az U16-os, az U17-es, az U18-as, az U20-as és az U21-es válogatottnak is tagja volt – teszi hozzá a Ferencváros honlapja. – Arról, hogy klubunk kezdeményezi-e a játékos szerződtetését, Balasov teljesítménye alapján a szakmai stáb dönt majd."

Legkésőbb péntekig döntés születhet az ügyében, hiszen akkor lejár a magyar átigazolási határidő.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Dibusz Dénes (Pécsi MFC), Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország, kölcsönbe)
Távozott/távozhat:Gerson Guimaraes Ferreira Junior (brazil, Petrolul Ploiesti – Románia), Jack Tuijp (holland, ?), Mark Otten (holland, ?), Arsenio Valpoort (holland, Volendam – Hollandia, próbajáték ?)
Kiszemeltek: Ugrai Roland (Haladás), Vitalij Balasov (ukrán, Csornomorec Odessza, legutóbb kölcsönben Hoverla Uzshorod – Ukrajna, próbajáték)

 

 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek