Ferencváros: orosz ipari hirdetések között árulják az FTC-t

Vágólapra másolva!
2010.12.10. 12:28
A Vedomosztyi című orosz üzleti napilapban megjelent fizetett hirdetésben keres tulajdonostársat Kevin McCabe, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa.

„Vezető magyar futballklub finanszírozó partnert keres" – címmel jelent meg az orosz üzleti napilap, a Vedomosztyi csütörtöki számának utolsó előtti oldalán, egy malombővítési lehetőséget kínáló hirdetés mellett az a felhívás, amelyben Kevin McCabe befektetőtársat keres a zöld-fehér klub működtetéséhez. A hirdetés megfogalmazása szerint a potenciális befektetőre – akitől minimum 1 milliárd rubelnyi (25 milliónyi eurónyi) összeget vár az angol üzletember – „a klub megkezdett átalakításának folytatása érdekében van szükség".

A hirdetés Közép- és Kelet-Európa legpatinásabb csapatának nevezi a Ferencvárost; röviden ismerteti a klub eddigi eredményeit, stadionja előnyös elhelyezkedését – utal az új, 22 ezres aréna elfogadott építési terveire –, valamint ismertetőt közöl Kevin McCabe egyéb, futballal kapcsolatos befektetéseiről.

Mint ismert, McCabe a közelmúltban az angol Financial Timesban beszélt a klubot illető – egész vagy részbeni – eladási szándékáról; a Vedomosztyi részben a Financial Times érdekeltségi körébe tartozik.

További részletek itt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik