Ferencváros: már le is foglalták az új stadion nevét?

Vágólapra másolva!
2014.06.17. 14:26
Két hete a Nemzeti Sport számolt be arról először, hogy megszületett az egyezség a Ferencváros új stadionjának névszponzorációjáról, és az augusztusban nyíló létesítményt Groupama Arénának nevezik majd. Ezt látszik megerősíteni, hogy már lefoglalták az aréna domainnevét.

A domain.hu-n már megtalálható a Groupama Garancia Biztosító Zrt. által igényelt groupama-arena.hu és a groupamaarena.hu név. Vagyis a biztosító lefoglalta ezt a két internetes elnevezést.domain.hu-n már megtalálható a Groupama Garancia Biztosító Zrt. által igényelt groupama-arena.hu és a groupamaarena.hu név. Vagyis a biztosító lefoglalta ezt a két internetes elnevezést.

A Nemzeti Sport két hete számolt be arról, hogy a Groupama Garancia Biztosító Zrt. megvásárolja a Ferencváros új stadionjának elnevezését. A hírt a klub még nem erősítette meg, de úgy tudjuk, a kérdés már eldőlt.

A Groupama Garancia Biztosító, amely már eddig is támogatta a klubot, tíz évre, több milliárd forintért cserébe lehet a stadion névadója. A létesítményt Groupama Arénának nevezik majd.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik