Ferencváros: Kevin McCabe elégedetlen, leváltja Terry Robinsont?

Vágólapra másolva!
2009.11.11. 00:14
Címkék
A Nemzeti Sport információja szerint drasztikus lépésre szánhatja el magát Kevin McCabe. A Sheffield United és a Ferencváros skót tulajdonosa elégedetlen Terry Robinson munkájával, és rövid budapesti látogatása alatt kitudódott: nem elképzelhetetlen, hogy vált az FTC igazgatótanácsának elnöki posztján, és az üzleti világban elismert, a sheffieldi vezetőségben dolgozó Michael Farnant delegálja az Üllői útra.

Könnyen lehet, hogy oda az idill, és a jövőben már nem Terry Robinson (jobbra) lesz Kevin McCabe embere (fotó: M. Németh Péter)
Könnyen lehet, hogy oda az idill, és a jövőben már nem Terry Robinson (jobbra) lesz Kevin McCabe embere (fotó: M. Németh Péter)

Amennyire rövid volt Kevin McCabe budapesti látogatása, annyira meghatározhatja a Ferencváros jövőjét: az FTC tulajdonosa hétfő este főleg a pozitívumokat igyekezett kiemelni az MTV-nek adott interjújában. Elmondta, hogy eddigi húszmillió eurót, azaz öt és fél milliárd forintot költött a Fradira, ám a klubnál dolgozó kollégáival nem bánt kesztyűs kézzel.

A vezetői tárgyalásról kiszivárgott, hogy a skót milliárdos igencsak elégedetlen Terry Robinson munkájával, felháborodott az igazgatótanács elnökének október 30-i sajtótájékoztatóján tanúsított viselkedésével (az elöljáró kizárólag a szurkolói problémákra fogta a gyenge bajnoki szereplést, és lekezelően beszélt a magyar közegről), és az ő nyakába varrja a Fradi rossz szereplését.

A hétfői megbeszélésen a konkrét szakma is szóba került. A tulajdonos biztosította a Berki Krisztián vezette magyar vezetői csapatot, hogy a télen hajlandó minőségi magyar labdarúgók szerződtetésére áldozni.

A TÉMÁRÓL BŐVEBBEN – A MARKETINGGURUKÉNT ISMERT MICHAEL FARNANRŐL IS – A SZERDAI NEMZETI SPORTBAN OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik