Ferencváros: fiatal szerb középpályást igazolt a klub, újabb brazil érkezik

Vágólapra másolva!
2011.06.17. 00:30
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a Sport Televízió műsorában elmondta, Milos Vidovicsot is átigazolta a Ferencváros, és egy Somália nevű brazil próbajátékos érkezik. A 21 éves szerb középpályás az FK Olimpik Sarajevo játékosa volt, ahol lejárt a szerződése, így ingyen érkezik az Üllői útra.

„Nekünk kicsit felgyorsult az átigazolási időszak azáltal, hogy az Európa-ligában szerepelünk, ezért pár labdarúgót már most szerettünk volna leigazolni. Idejekorán elkezdtünk játékosokat nézegetni. Természetesen a legjobb játékosainkkal is kötjük a megállapodásokat. Úgy gondolom, jó igazolásokat csinálunk. Van már néhány konkrét név, akiket tudok mondani. Ilyen Grúz Tamás, aki hozzánk jön játszani. Alekszandar Jovanovics, aki a szerb első osztályból érkezik. Milos Vidovics Szarajevóból jön, Mark Otten pedig Hollandiából. Van két brazil játékos is most nálunk: az egyik Felipe Félix, aki csatár, illetve holnap érkezik a Somália nevű brazil futballista" – mondta Orosz Pál a Sport Televízió műsorában.

Orosz Pál elmondta, kifizették a játékosok elmaradt bérét, a prémiumok egy részét pedig – amellyel még tartozik a klub – július elejéig rendezik. A vezérigazgató hozzátette, olyan premizálási rendszert alakítanak ki, amelyben az alapbérek nem annyira magasak, de a prémiumok nagyobbak.

Hír még a Ferencváros háza tájáról, hogy a klub még nem nevezte be a keretét az Európa-liga selejtezőjének első selejtezőkörére, erre június 20-án éjfélig van lehetősége a csapatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik